Spring naar inhoud

Slaapproblemen

Er zijn in Nederland veel mensen die lijden aan slapeloosheid. Bij sommige mensen duurt het heel lang voor ze in slaap vallen, anderen vallen wel snel in slaap maar worden halverwege de nacht wakker en blijven dan wakker liggen. Weer anderen worden veel te vroeg in de ochtend wakker. Slaapproblemen komen zowel bij volwassenen als kinderen voor.

Vaak liggen mensen als ze wakker liggen te malen en piekeren over privéproblemen, problemen op het werk of over de financiën. Gedachten schieten vaak als een constante maalstroom door het hoofd. De slapeloosheid kan soms na een ingrijpende gebeurtenis zijn ontstaan en soms is het niet helemaal duidelijk wanneer de slaapproblemen zijn begonnen. Slapeloosheid kan in de hand gewerkt worden door externe factoren zoals koffie of teveel mentale of fysieke inspanning laat op de avond.

Zijn deze symptomen herkenbaar voor jou? Neem dan eens contact op met mij. Samen met jou breng ik jouw specifieke slaappatroon in kaart en kijk ik ook naar de factoren die je slaapproblemen veroorzaken of in stand houden. Daarnaast zet ik de specifieke kenmerken die bij je persoonlijkheid passen op een rij en kies ik een homeopathisch middel dat precies bij jou past. Homeopathische middelen hebben een milde werking zonder bijwerkingen en zijn niet verslavend. Het passende middel zal ervoor zorgen dat je weer van een goede nachtrust kunt genieten.

Ben je benieuwd wat homeopathie voor jou of je kind kan betekenen of wil je nader kennismaken? Bel mij dan tijdens mijn telefonisch spreekuur (dinsdag, woensdag en donderdag van 12.30-13 uur) op nummer 035 - 88.75.808 of mail je vragen naar info@homeopathie-ketelaar.nl.