Spring naar inhoud

Ervaringen

Slapeloosheid, overgangsproblemen, ontstoken peesplaten

Circa 3 jaar geleden ben ik op aanraden van mijn zus bij homeopaat Annelieke Ketelaar terechtgekomen. Ik was altijd wat sceptisch over de homeopaat, maar baat ’t niet, dan schaadt het niet. Net een jaar achter de rug met veel verdriet. Mijn vader was dat jaar overleden en had last van overgangsproblemen. Een slechte combinatie: veel verdriet, piekeren en slapeloze nachten. Daarnaast een drukke baan met wisseldiensten. Na een gesprek met Annelieke ben ik begonnen met korreltjes om het verdriet een plaats te geven en meer rust te vinden in m’n leven. Het duurde even, maar na een week of 6 voelde ik dat het werkte. Ook het middel wat ze mij daarna voorschreef hielp enorm. Dit waren korreltjes voor de overgangsproblemen. Voor mij een wondermiddel! Amper nog opvliegers en geen rusteloze nachten meer.

Tijdens een vervolggesprek over mogelijke andere lichamelijke kwaaltjes, heb ik de pijn aan mijn voeten genoemd. Ik was zeker al 3 jaar bezig om erachter te komen waar die pijn vandaan kwam en hoe er vanaf te komen. Eerst een podoloog voor zooltjes, vervolgens foto’s gemaakt bij de orthopeed. Volgens hem waren het ontstoken peesplaten. Hij raadde mij aan om ’s nachts braces te dragen. Tja, kon ik eindelijk weer goed slapen, lag ik wakker van een stel oncomfortabele braces! Dus ook geen oplossing. Het intapen van m’n voeten, op aanraden van de podoloog gaf enige verlichting, maar nam de oorzaak niet weg. Annelieke heeft mij eerst een middel gegeven, specifiek voor m’n voeten. Dit hielp niet, waarop ze een ander middel meegaf. Dit is nu circa 6 maanden geleden. In het begin weer even afwachten, maar geleidelijk begin je te beseffen dat de pijn minder wordt. Uiteindelijk is de pijn in m’n voeten volledig verdwenen!

Vrouw, 51 jaar

Sportblessure

Na een wedstrijd voelde ik opeens pijn in mijn rechterbovenbeen aan de achterkant. Ik dacht: nee hè, daar gaan we weer. De pijn voelde hetzelfde als bij mijn hamstringblessure van een paar jaar eerder, waardoor ik een jaar lang niet had kunnen trainen en wedstrijden spelen. Met behulp van fysiotherapie was ik uiteindelijk van die blessure afgekomen, maar het had wel erg lang geduurd.

Ik vroeg Annelieke om advies en zij wist vrijwel meteen een middel voor mij. Ik nam een korrel en 24 uur later nog een. Na een paar dagen kon ik tot mijn opluchting constateren dat de pijn volkómen verdwenen was! Terwijl ik zeker had gedacht dat ik de training en wedstrijden van die week zou moeten missen en nog erger, dat ik weer lang uit de running zou zijn. Sindsdien (het is nu 2 jaar geleden) is de pijn nooit meer teruggekomen!

Man, 47 jaar

Prettige gesprekken

Homeopathie bij mevrouw Ketelaar is een fijne genezings-/therapiewijze. Prettige gesprekken en medicatie die precies geeft wat je als cliënt nodig hebt. Daarnaast wordt er goed en duidelijk advies gegeven en brengt mevrouw Ketelaar de informatie rustig over en weet doelmatig vragen te stellen en advies te geven. Erg tevreden en zou het iedereen aanraden. 

Vrouw, 18 jaar

Baken

Annelieke Ketelaar was mijn baken in een zeer zware periode. Ik vind haar heel professioneel en open als homeopaat. Maar ze heeft me ook advies gegeven voor mijn persoonlijke ontwikkeling en ze gaf me een zeer effectieve fysieke oefening die ik nog dagelijks toepas. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Marianne , 52 jaar