Spring naar inhoud

Contact

drs. Annelieke Ketelaar
Elbert Mooijlaan 81
1241 BC Kortenhoef
035 - 88.75.808
info@homeopathie-ketelaar.nl

Voor een afspraak of meer informatie kunt u mij bellen op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 12.30 en 13.00 uur op telefoonnummer 035-88.75.808. Mocht u mij niet kunnen bereiken, dan kunt u een boodschap op mijn voice-mail inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Ook kunt u mij mailen: info@homeopathie-ketelaar.nl. Afspraken zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Routebeschrijving

Klik op grotere kaart weergeven voor een routebeschrijving met de auto, openbaar vervoer of fiets.

Kortenhoef grenst aan 's Graveland en ligt op 6 kilometer afstand van Hilversum, 10 minuten met bus 105 en 206 vanaf NS station Hilversum.

Mijn praktijk wordt veel bezocht door cliënten uit Kortenhoef,  's Graveland, Ankeveen, Hilversum, Vreeland, Bussum, Nederhorst den Berg en Amsterdam.

Als u met de bus komt, stapt u uit in Kortenhoef, halte Parklaan. Sla het voetpad in bij de voetgangershekjes. Na het 2e paar hekjes komt u uit op de Jan H. Valkenburglaan. Links aanhouden langs de schoolgebouwen naar de Elbert Mooijlaan, die haaks op de Jan H.Valkenburglaan ligt. De praktijk ligt aan de overkant van het water in de huizenrij die in een halve cirkel is gebouwd (5 minuten lopen vanaf de bushalte).