Spring naar inhoud

Praktijk open

De praktijk is tijdens de corona-uitbraak, in overeenstemming met de afgekondigde maatregelen, gewoon geopend. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand en de andere hygiënische maatregelen zoals geadviseerd.

Bij binnenkomst wil ik je vragen je handen te desinfecteren met de desinfecterende handgel in de hal. Tevens wil ik je verzoeken het toilet zo min mogelijk te gebruiken.

Bij klachten als hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, reuk- en smaakverlies, benauwdheid en koorts of als je positief getest bent op Corona, verzoek ik je het consult zo spoedig mogelijk af te zeggen. Hebben je huisgenoten last van deze klachten of zijn ze positief getest op Corona, dan verzoek ik je ook het consult af te zeggen. Wel is het dan mogelijk om het consult te vervangen door een telefonisch consult of een videoconsult. Dit kan ook bij acute klachten. Neem in elk geval contact op met de huisarts als je zieker wordt, of als je medische hulp nodig hebt, bijvoorbeeld als je hoge koorts krijgt of moeilijk ademt.

Ik hoop je graag binnenkort (weer) te ontmoeten in mijn praktijk.